Urmărește-ne:

Despre noi

Ne-am clădit portofoliul cu lucrări din piatră și lemn la cele mai frumoase obiective istorice și de patrimoniu ale Moldovei

DorisCom este o societate comercială înființată în 1994, iar inițial a fost doar un atelier de tâmplărie.

Seriozitatea și dorința permanentă de a progresa în domeniu au făcut ca micuțul atelier de la Vama să devină tot mai cunoscut în domeniul tâmplăriei, DorisCom ajungând să construiască case din lemn și să lucreze pentru mănăstiri tâmplărie din lemn masiv. 

Tâmplăria de la mănăstirile Putna, Probota, Bogdana, Secu (jud. Neamț), tâmplăria specială din lemn de la Muzeul Bucovinei și Arhiepiscopia Sucevei, tavanul și pereții decorativi din lemn din sala de ședințe a Consiliului Județean Suceava sunt câteva lucrări de referință din portofoliul DorisCom.

Cu Piatra Naturală de la Vama păstrăm Trecutul pentru Viitor!

Tot din nevoia unui preot de a restaura un lăcaș de cult ne-am profilat și pe producția de piatră, o activitate prolifică în Obcinele Bucovinei, binecuvântată de Dumnezeu cu un munte de  piatră, perfectă pentru construcții și restaurări, munte care oferă în anumite zone din Vama condiții de exploatare. 

Am făcut toate demersurile legale și suntem singura societate comercială autorizată să exploateze cariera de piatră naturală de la Vama.

De mai bine de un deceniu, DorisCom a furnizat piatră naturală firmelor implicate în marile proiecte de restaurare a monumentelor istorice și de patrimoniu atât din județul Suceava, cât și din județele învecinate.

Doar la ultima restaurare a Cetății de Scaun, finalizată în 2015, am livrat aproximativ 6000 de metri cubi. O cantitate asemănătoare a fost asigurată și pentru lucrările de la Mitropolia Moldovei. 

Mănăstirile Putna, Sucevița, Dragomirna, Probota, Bogdana și multe alte lăcașuri de cult, atât din Suceava, cât și din județele învecinate, strălucesc cu piatră de la Vama.

Suntem mândri că prin piatra de la Vama Păstrăm Trecutul pentru Viitor!

Din mâinile meșterilor noștri pietrari, blocurile de piatră extrase din munte s-au transformat în pardoseli, rigole, glafuri, pavaje, scări/trepte, piatră pentru placat şi zidărie, elemente speciale din piatră și au înfrumusețat sute de proiecte ale unor societăți comerciale sau chiar persoane fizice.

De la garduri de piatră, șeminee, scări, alei pitorești și terase elegante până la fântâni ornamentale și decorațiuni exterioare uimitoare.

Toate trec, piatra rămâne!

Domenii de activitate

Carieră de Piatră

Deţinem propria carieră de piatră în localitatea Vama (jud. Suceava). Putem furniza cantităţi mari de piatră finisată pentru pardoseli, glafuri, pavaje, scări/trepte, piatră pentru placat şi zidărie, elemente speciale din piatră.

Atelier Tâmplărie din Lemn Stratificat

Producem în atelierul propriu din Vama (jud. Suceava) tâmplărie din lemn stratificat cu geam termopan, ferestre clasice cu sticlă normală, uşi exterioare, uşi de interior, tâmplărie specială.

De peste 15 ani transformăm piatra naturală în materiale de construcții

De la pavaje, trepte, temelii de gard, ancadramente ferestre ori glafuri la temelii și copertine de gard, piatră pentru alei, piatră pentru zidărie. Transformăm blocul de piatră extras din cariera de la Vama, singura autorizată din județ, în “bucăți de natură” cu care orice construcție va fi mai frumoasă și, evident, orice lucrare mai rezistentă.

Portofoliu de Lucrări realizate

Solicită ofertă