Despre noi

Înfiinţată în 1994, firmă cu experienţă în domeniul construcţiilor, DORISCOM vă oferă o gamă diversificată de produse şi servicii de calitate:

Din respect pentru clienţii noştri, păstrăm cu stricteţe un set de principii precum respectarea termenelor şi timpul rapid de execuţie, proiectarea lucrărilor şi oferirea de soluţii conform normelor naţionale şi europene în vigoare.

Corectitudinea şi promptitudinea demonstrată atât în sfera pieţei româneşti cât şi pe cea internaţionala ne recomandă ca fiind alegerea potrivită.

Experienţa şi nivelul calitativ ridicat al produselor şi serviciilor ne-a oferit de-a lungul timpului imaginea unei societăţi performante.

Echipa DORISCOM şi-a demonstrat în mod constant capabilitatea de a îndeplini cu rigurozitate cerinţele clienţilor indiferent de gradul de complexitate şi a răspuns cu succes diverselor probleme ce au putut apărea în procesul de producţie şi execuţie.

Cu aceeaşi atitudine deschisă, flexibilă şi onestă faţă de clienţi vă invităm să încercaţi fără regret serviciile şi produsele DORISCOM.

Domenii de activitate

Atelier Tâmplărie din Lemn Stratificat

Producem în atelierul propriu din Vama (jud. Suceava) tâmplărie din lemn stratificat cu geam termopan, ferestre clasice cu sticlă normală, uşi exterioare, uşi de interior, tâmplărie specială.

Carieră de Piatră

Deţinem propria carieră de piatră în localitatea Vama (jud. Suceava). Putem furniza cantităţi mari de piatră finisată pentru pardoseli, glafuri, pavaje, scări/trepte, piatră pentru placat şi zidărie, elemente speciale din piatră.

Construcţii Case din Lemn

Casele din lemn s-au dovedit a fi o alegere potrivită, eficientă şi prietenoasă cu mediul înconjurător. În stil rustic sau sofisticat, clasic sau modern, construcţia caselor din lemn prezintă avantaje care le clasează pe un loc fruntaş atât pe piaţa naţională cât şi internaţională.

Solicită ofertă