Piatră naturală decorativă

De la piramide, castele medievale și catedrale impresionante, la construcții moderne și chiar amenajări interioare ori exterioare.
Atunci când vorbim despre materiale de construcție, una dintre cele mai vechi și mai bune alegeri este piatra naturală.
Acest material remarcabil este sinonim cu rezistența și durabilitatea și face față oricărui tip de proiect, indiferent de dimensiune sau complexitate.

De peste 15 ani transformăm piatra naturală în materiale de construcții

De la pavaje, trepte, temelii de gard, ancadramente ferestre ori glafuri la temelii și copertine de gard, piatră pentru alei, piatră pentru zidărie.
Transformăm blocul de piatră extras din cariera de la Vama, singura autorizată din județ, în “bucăți de natură” cu care orice construcție va fi mai frumoasă și, evident, orice lucrare mai rezistentă.
Toate trec, piatra rămâne!

Pardoseli din piatră brută

Piatră brută folosită în special pentru pavări exterioare, cu diferite forme şi dimensiuni.

Pavaje cu diverse finisaje

Piatră carosabilă sau necarosabilă cu finisaj (simplu, buciardată, șpițuită, gradinată) disponibilă în diverse grosimi de la 2 cm până la 10 cm (pentru comenzi speciale grosimea poate să depăşească 10 cm).

Pavaje din piatră tăiată

Piatră carosabilă sau necarosabilă simplă disponibilă în diverse grosimi de la 2 cm până la 10 cm (pentru comenzi speciale grosimea poate să depăşească 10 cm).

Scări/Trepte din piatră

Trepte şi contratrepte din piatră cu diferite finisaje, folosite atât la placările scărilor interioare cât şi pentru cele exterioare.

Glafuri din piatră

Glafuri interioare şi exterioare executate din piatră naturală, cu grosimi de 2-3 cm şi dimensiuni funcţie de cerinţele clientului.

Piatră pentru placat

Piatră cu dimensiuni şi forme speciale pentru placări de pereţi exteriori cât şi interiori pentru realizarea unor design-uri rustice.

Piatră pentru zidărie

Piatră brută pentru zidărie folosită pentru realizarea de noi construcţii cât şi pentru restaurarea monumentelor (este piatră acreditată).

Elemente speciale din piatră

Piatră cu aspect şi dimensiuni în funcţie de cerinţele clientului pentru realizarea unor elemente speciale (rigole din piatră, arce din piatră, elemente decorative pentru garduri etc).

De peste 15 ani transformăm piatra naturală în materiale de construcții

De la pavaje, trepte, temelii de gard, ancadramente ferestre ori glafuri la temelii și copertine de gard, piatră pentru alei, piatră pentru zidărie. Transformăm blocul de piatră extras din cariera de la Vama, singura autorizată din județ, în “bucăți de natură” cu care orice construcție va fi mai frumoasă și, evident, orice lucrare mai rezistentă.

Portofoliu de Lucrări realizate

Mănăstirea Dragomirna

Piatră naturală din cariera de la Vama, folosită la restaurarea Mănăstirii Dragomirna.

Cetatea de Scaun a Sucevei

Piatra naturală de la Vama, folosită în restaurarea Cetății de Scaun a Sucevei.

Solicită ofertă